Wie zijn wij
Mijn naam is Anka Janssen en mijn passie is bakken. Vooral het bakken van smakelijke en ambachtelijke broden. Mijn man en ik hebben op de Kalfhof een melkveehouderij. Tevens ligt er een monumentaal bakhuis dat wij in ere hersteld hebben. Ruim 50 jaar geleden is er de laatste keer gebakken. Nu is het weer mogelijk om in het bakhuis broden te bakken. Zo kan ik mijn passie voor broden aan u overbrengen. De broden worden gebakken met biologisch meel en wordt er voornamelijk gewerkt met spelt en rogge. Smakelijke broden voor elke dag, maar ook broden voor speciale gelegenheden zoals een feestje. Kom eens langs om zelf brood te bakken en de heerlijke geur van vers gebakken brood te ervaren.
Wie zijn wij

 

Mijn naam is Anka Janssen en mijn passie is bakken. Vooral het bakken van smakelijke en ambachtelijke broden. Mijn man en ik hebben op de Kalfhof een melkveehouderij. Tevens ligt er een monumentaal bakhuis dat wij in ere hersteld hebben. Ruim 50 jaar geleden is er de laatste keer gebakken. Nu is het weer mogelijk om in het bakhuis broden te bakken. Zo kan ik mijn passie voor broden aan u overbrengen. De broden worden gebakken met biologisch meel en wordt er voornamelijk gewerkt met spelt en rogge. Smakelijke broden voor elke dag, maar ook broden voor speciale gelegenheden zoals een feestje. Kom eens langs om zelf brood te bakken en de heerlijke geur van vers gebakken brood te ervaren.
Wie zijn wij Mijn naam is Anka Janssen en mijn passie is bakken. Vooral het bakken van smakelijke en ambachtelijke broden. Mijn man en ik hebben op de Kalfhof een melkveehouderij. Tevens ligt er een monumentaal bakhuis dat wij in ere hersteld hebben. Ruim 50 jaar geleden is er de laatste keer gebakken. Nu is het weer mogelijk om in het bakhuis broden te bakken. Zo kan ik mijn passie voor broden aan u overbrengen. De broden worden gebakken met biologisch meel en wordt er voornamelijk gewerkt met spelt en rogge. Smakelijke broden voor elke dag, maar ook broden voor speciale gelegenheden zoals een feestje. Kom eens langs om zelf brood te bakken en de heerlijke geur van vers gebakken brood te ervaren.
Wie zijn wij Mijn naam is Anka Janssen en mijn passie is bakken. Vooral het bakken van smakelijke en ambachtelijke broden. Mijn man en ik hebben op de Kalfhof een melkveehouderij. Tevens ligt er een monumentaal bakhuis dat wij in ere hersteld hebben. Ruim 50 jaar geleden is er de laatste keer gebakken. Nu is het weer mogelijk om in het bakhuis broden te bakken. Zo kan ik mijn passie voor broden aan u overbrengen. De broden worden gebakken met biologisch meel en wordt er voornamelijk gewerkt met spelt en rogge. Smakelijke broden voor elke dag, maar ook broden voor speciale gelegenheden zoals een feestje. Kom eens langs om zelf brood te bakken en de heerlijke geur van vers gebakken brood te ervaren.